Bel ons: 0180 613 669
Maak nu een afspraak 0180 613 669 | info@mens-en-leven.nl

De kracht van ons team? Dat u als mens bij ons centraal staat. Professioneel én betrokken, dat is Fysiotherapie Mens en Leven.


Ons Team

Het team van Fysiotherapie Mens en Leven bestaat uit zes enthousiaste, betrokken medewerkers. Medewerkers die goed zijn in hun vak en zich professioneel steeds blijven ontwikkelen. We hebben elk onze eigen specialisaties. Aan onze persoonlijke aanpak herkent u onze praktijk. We houden steeds voor ogen wat u als persoon nodig heeft. Hoe uw klachten u beperken in uw dagelijks leven. En hoe we u kunnen helpen om zich zo snel mogelijk weer fit en vrij te voelen.

Ishtar van de Ven

Ishtar van de Ven

1998 afgestudeerd Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Specialisaties: Manuele therapie, Dry needling, medical taping.

Ishtar heeft een rustige en persoonlijke stijl: dicht bij de mens, betrokken en bemoedigend. Ze kan situaties goed analyseren en geeft duidelijke achtergrondinformatie.

Lenny de Snoo

Lenny de Snoo

1985 Afgestudeerd Fysiotherapie aan de Hogeschool Breda Specialisaties: Dry needling, DAM-technieken, Medical taping, Acupunctuur.

Lenny’s aanpak kenmerkt zich door haar grondigheid. Ze neemt de tijd voor iedere cliënt, om de persoonlijke situatie in kaart te brengen en uw klachten in een breder perspectief te plaatsen.

Anne-Mieke Verspoor

Anne-Mieke Verspoor

1983 Afgestudeerd Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam Specialisaties: DAM-technieken, Medical taping, kaakfysiotherapie.

Anne-Mieke is energiek en enthousiast, en blijft altijd zoeken naar oplossingen. Daarbij komen haar oog voor detail, haar praktische instelling en haar vermogen om door te denken goed van pas.

Auk Sweens

Auk Sweens

1990 afgestudeerd als oefentherapeute Mensendieck Specialisaties: Parkinson en Chronische Pijn, Ergonomische werkplek adviezen, Psychosomatische oefentherapie.

Auk is een veelzijdig therapeut, met een positieve instelling en oog voor het menselijk verhaal. Haar advies: laten we samen kijken naar uw mogelijkheden, en niet naar uw onmogelijkheden.

Heike GraefinSchlippenbach

Heike GraefinSchlippenbach

1976 afgestudeerd in Hannover. Specialisaties: Bekkenfysiotherapie, seksuologie.

Heike is een therapeut met zeer specialistische kennis op het gebied van bekkenfysiotherapie en seksuologie. Ze heeft met haar vele jaren ervaring haar sporen verdiend in het vak. Haar spontane, nuchtere en mensgerichte aanpak levert steevast tevreden cliënten op.

Romario Soekandar

Romario Soekandar

2016 afgestudeerd. Specialisatie: sportfysiotherapie.

Romario is zelf topsporter en noemt als grootste passie dan ook ‘mensen aan het bewegen zetten’. Als jonge, pas afgestudeerde therapeut kent hij de laatste inzichten op het gebied van sportfysiotherapie. U bent bij hem in goede handen!

Nicole Seelen

Nicole Seelen

2009 afgestudeerd. Specialisaties: Register(sport)podoloog en podoposturaal therapeut.

Nicole heeft in de loop van de jaren vele cursussen gevolgd o.a. manuele therapie van de voet en enkel, diabetische voetzorg, medical cure taping, hardlooptechniek. Haar kennis is dus zeer uitgebreid. In 2016 afgestudeerd als podoposturaal therapeut..

Alle medewerkers zijn BIG-geregistreerd, aangesloten bij het KNGF en nemen deel aan het kwaliteitsregister. Nicole is aangesloten bij KABIZ Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg (KABIZ) en Stichting LOOP Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie (Stichting LOOP) . Auk is aangesloten bij de vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM) .