Bel ons: 0180 613 669
Maak nu een afspraak 0180 613 669 | info@mens-en-leven.nl

We zijn er voor u als mens, met onze kennis en professionele begeleiding.

  • Aan onze unieke aanpak herkent u onze praktijk

    Aan onze unieke aanpak herkent u onze praktijk

  • Welkom bij Fysiotherapie Mens en Leven

    Welkom bij Fysiotherapie Mens en Leven

  • Praktijk Barendrecht

    Praktijk Barendrecht

Behandelingen


Fysiotherapie Mens en Leven

Leven is bewegen. Als bewegen lastig wordt, heeft dat meteen invloed. Op uw werk, op uw vrije tijd, zelfs op uw relaties. Fysiotherapie Mens en Leven is erop gericht om u zo snel mogelijk weer vrij te laten bewegen. Onze aanpak is niet standaard. Wij leveren fysiotherapie op maat. Want we kijken naar u als persoon, en niet alleen naar de klacht waarmee u komt. We zien het effect van uw aandoening op de rest van uw leven. Juist door naar die samenhang te kijken kunnen we u snel en gericht helpen.

Ishtar van de Ven

Ishtar van de Ven

1998 afgestudeerd Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Specialisaties: Manuele therapie, Dry needling, medical taping.

Ishtar heeft een rustige en persoonlijke stijl: dicht bij de mens, betrokken en bemoedigend. Ze kan situaties goed analyseren en geeft duidelijke achtergrondinformatie.

Lenny de Snoo

Lenny de Snoo

1985 Afgestudeerd Fysiotherapie aan de Hogeschool Breda Specialisaties: Dry needling, DAM-technieken, Medical taping, Acupunctuur.

Lenny’s aanpak kenmerkt zich door haar grondigheid. Ze neemt de tijd voor iedere cliënt, om de persoonlijke situatie in kaart te brengen en uw klachten in een breder perspectief te plaatsen.

Anne-Mieke Verspoor

Anne-Mieke Verspoor

1983 Afgestudeerd Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam Specialisaties: DAM-technieken, Medical taping, kaakfysiotherapie.

Anne-Mieke is energiek en enthousiast, en blijft altijd zoeken naar oplossingen. Daarbij komen haar oog voor detail, haar praktische instelling en haar vermogen om door te denken goed van pas.

Auk Sweens

Auk Sweens

1990 afgestudeerd als oefentherapeute Mensendieck Specialisaties: Parkinson en Chronische Pijn, Ergonomische werkplek adviezen, Psychosomatische oefentherapie.

Auk is een veelzijdig therapeut, met een positieve instelling en oog voor het menselijk verhaal. Haar advies: laten we samen kijken naar uw mogelijkheden, en niet naar uw onmogelijkheden.

Heike GraefinSchlippenbach

Heike GraefinSchlippenbach

1976 afgestudeerd in Hannover. Specialisaties: Bekkenfysiotherapie, seksuologie.

Heike is een therapeut met zeer specialistische kennis op het gebied van bekkenfysiotherapie en seksuologie. Ze heeft met haar vele jaren ervaring haar sporen verdiend in het vak. Haar spontane, nuchtere en mensgerichte aanpak levert steevast tevreden cliënten op.

Romario Soekandar

Romario Soekandar

2016 afgestudeerd. Specialisatie: Sportfysiotherapie.

Romario is zelf topsporter en noemt als grootste passie dan ook ‘mensen aan het bewegen zetten’. Als jonge, pas afgestudeerde therapeut kent hij de laatste inzichten op het gebied van sportfysiotherapie. U bent bij hem in goede handen!

Ritsger Buijs

Ritsger Buijs

2003 afgestudeerd.
Specialisatie: Orofaciaal fysiotherapie.

Mijn focus ligt vooral op spiergerelateerde klachten. Door samen met u te kijken wat u belangrijk vindt, proberen wij samen de klachten op te lossen. Na het oplossen goed advies zodat het later kan worden voorkomen.

Anita den Boef-van Heteren

Anita den Boef-van Heteren

**** afgestudeerd. Specialisaties: MPPt Kinderfysiotherapeut & Fysiotherapeut.

Verbijzondering(en) Medical taping, Geriatrie, Fitkids, Plagiocephalometrie, Ergometrie & inspanningsfysiologie bij kinderen.

Annemijke Sebus

Annemijke Sebus

**** afgestudeerd. Specialisaties: MPPt Kinderfysiotherapeut i.o. & Fysiotherapeut.

Verbijzondering(en)

Jacqueline Diepenbroek

Jacqueline Diepenbroek

**** afgestudeerd. Specialisaties: Fysiotherapeut.

Verbijzondering(en) …

 Alle medewerkers zijn BIG-geregistreerd, aangesloten bij het KNGF en nemen deel aan het kwaliteitsregister.