Bel ons: 0180 613 669
Maak nu een afspraak 0180 613 669 | info@mens-en-leven.nl

Praktijken

MENS-EN-LEVEN_014

De naam van onze praktijk zegt alles over onze aanpak. ‘Mens en Leven’, omdat niet de klacht, maar u als persoon bij ons centraal staat. We kijken naar de klacht in relatie tot uw leven. Hoe beïnvloedt de aandoening uw bewegingsvrijheid? Welke beperkingen ervaart u? U krijgt bij ons een behandeling op maat, toegespitst op uw mogelijkheden.

Bij Mens en Leven kunt u terecht voor verschillende therapieën. Zoals manuele therapie, bekkenbodemtherapie, kinderfysiotherapie en acupunctuur. Ook nieuwe ontwikkelingen krijgen een plaats in onze behandelingen. Denk aan dry needling, medical taping en dam-technieken. Onze fysiotherapeuten blijven zich voortdurend ontwikkelen op hun vakgebied. Naast de genoemde therapieën hebben wij ook jarenlange ervaring met de behandeling van specifieke klachten. Bijvoorbeeld zitproblemen, hand- en voetproblematiek, littekenbehandeling en kaakproblematiek.

Fysiotherapie Mens en Leven – Locatie Binnenlandsebaan

Fysiotherapie Mens en Leven is gevestigd op de Binnenlandsebaan 116 in Barendrecht. Op 500 meter afstand van het station en goed bereikbaar met de auto. U kunt gratis parkeren bij onze praktijk. Er is een invalidenparkeerplaats voor de ingang. Wij zijn rolstoel-toegankelijk.

Fysiotherapie Mens en Leven – Locatie de Zonnetrap

Locatie de Zonnetrap is gevestigd in gebouw De Zonnetrap. Het gebouw is gelegen op de hoek Molenvliet-Spinozaweg- Pythagorasweg. Vijf minuten van de A15. Voor De Zonnetrap stoppen bus en tram, halte Molenvliet. Onze praktijk bevindt zich aan de noordzijde van het gebouw tegenover de hoge flat, ingang grote parkeerplaats. Hier kunt u vrij goed parkeren. De praktijk bevindt zich op de tweede verdieping en is toegankelijk met lift en trap.

Kinderfysiotherapie Mens en Leven – voorheen Kinderfysiotherapie Zwaal

Kinderfysiotherapie Mens en Leven is gevestigd op de Dorpsstraat-Oost 3a in Barendrecht. Op 500 meter afstand van het station en goed bereikbaar met de auto. U kunt gratis parkeren bij onze praktijk. Er is een invalidenparkeerplaats voor de ingang. Wij zijn rolstoel-toegankelijk.