Bel ons: 0180 613 669
Maak nu een afspraak 0180 613 669 | info@mens-en-leven.nl

Praktijk

MENS-EN-LEVEN_014

De naam van onze praktijk zegt alles over onze aanpak. ‘Mens en Leven’, omdat niet de klacht, maar u als persoon bij ons centraal staat. We kijken naar de klacht in relatie tot uw leven. Hoe beïnvloedt de aandoening uw bewegingsvrijheid? Welke beperkingen ervaart u? U krijgt bij ons een behandeling op maat, toegespitst op uw mogelijkheden.

Bij Mens en Leven kunt u terecht voor verschillende therapieën. Zoals manuele therapie, bekkenbodemtherapie en acupunctuur. Ook nieuwe ontwikkelingen krijgen een plaats in onze behandelingen. Denk aan dry needling, medical taping en dam-technieken. Onze fysiotherapeuten blijven zich voortdurend ontwikkelen op hun vakgebied. Naast de genoemde therapieën hebben wij ook jarenlange ervaring met de behandeling van specifieke klachten. Bijvoorbeeld zitproblemen, hand- en voetproblematiek, littekenbehandeling en kaakproblematiek.

Fysiotherapie Mens en Leven is gevestigd op de Binnenlandsebaan in Barendrecht. Op 500 meter afstand van het station en goed bereikbaar met de auto. U kunt gratis parkeren bij onze praktijk. Er is een invalidenparkeerplaats voor de ingang. Wij zijn rolstoel-toegankelijk.