Skip to content

Welkom bij Mens en Leven.

U bezoekt onze website waarschijnlijk omdat u pijn of andere lichamelijke klachten heeft. Klachten waarvan u vermoedt dat deze niet vanzelf weer zullen afnemen of verdwijnen.

“De eerste rijkdom is gezondheid.”

Ralph Waldo Emerson – dichter en filosoof

Hier hoeven we niets aan toe te voegen of uit te leggen. Gezondheid is het grootste goed. Een goede gezondheid draagt bij aan uw kwaliteit van leven en daaraan verbonden uw levensgeluk. Om dat (weer) te bereiken en te behouden, staat het team van Mens en Leven voor u klaar.

Het kan zijn dat u een blessure heeft opgelopen door sport, intensieve arbeid of gewoon domme pech. U kunt een (chronische?) ziekte hebben waardoor u beperkingen of pijn hebt bij het bewegen. Er zijn veel verschillende redenen waarom het verstandig is om naar de fysiotherapeut te gaan. Bij Mens en Leven willen we verder kijken dan de symptomen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Bij Mens en leven luisteren we ook, naar uw verhaal en naar wat u nodig denkt te hebben. U kent uw lichaam het beste. Ons betrokken en professionele team heeft de kennis om daarna uw klachten te behandelen. Om u te helpen zodat u zich weer fit(ter) en vrij voelt in uw dagelijks leven.

En we zullen u adviseren waar mogelijk, om herhaling hopelijk te voorkomen.

Het team van Mens en Leven bestaat uit zes therapeuten. Zij zijn enthousiast, betrokken, ijzersterk in hun vak en altijd bezig om zich professioneel te ontwikkelen. Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen specialisaties.

Alle therapeuten zijn BIG-geregistreerd, aangesloten bij het KNGF en opgenomen in het kwaliteitsregister.

 

Ishtar van de Ven

AFGESTUDEERD IN 1998
BIG-NUMMER: 69048752904.

Werkzaam op de Binnenlandse baan 116 te Barendrecht

Specialisaties: Fysiotherapie, Manuele therapie, Dry needling en Medical taping.

Ishtar heeft een rustige en persoonlijke stijl: dicht bij de mens, betrokken en bemoedigend. Ze kan situaties goed analyseren en geeft duidelijke achtergrondinformatie.

Anne-Mieke Verspoor

AFGESTUDEERD IN 1983
BIG-NUMMER: 79052928604.

Werkzaam op de Binnenlandse baan 116 te Barendrecht

Specialisaties: Fysiotherapie, DAM-technieken, Dry-Needling, Medical taping en Fascie-Technieken.

Anne-Mieke is energiek en enthousiast, en blijft altijd zoeken naar oplossingen. Daarbij komen haar oog voor detail, haar praktische instelling en haar vermogen om door te denken goed van pas.

Lenny de Snoo

AFGESTUDEERD IN 1985
BIG-NUMMER: 39035064404.

Werkzaam op de Binnenlandse baan 116 te Barendrecht

Specialisaties: Fysiotherapie, Dry needling, DAM-technieken, Medical taping en Acupunctuur.

Lenny’s aanpak kenmerkt zich door haar grondigheid. Ze neemt de tijd voor iedere cliënt, om de persoonlijke situatie in kaart te brengen en uw klachten in een breder perspectief te plaatsen.

Daisy Rodenburg

AFGESTUDEERD IN 2021
BIG-NUMMER: 29929088304.

Werkzaam op de Binnenlandse baan 116 te Barendrecht en ZML De Rank

Specialisaties: Fysiotherapie

Daisy is een enthousiaste, energieke en positief ingestelde fysiotherapeute. Bij Daisy staat u centraal en zij werkt doelgericht samen met u aan uw herstel.

Ritsger Buijs

AFGESTUDEERD IN 2003
BIG-NUMMER: 39060909704.

Werkzaam op de Zonnetrap, Pythagorasweg 11 te Rotterdam

Specialisatie: Fysiotherapie en Kaakfysiotherapie.

Ritsger bekijkt samen met u wat belangrijk voor u is, hij probeert samen met u uw klachten op te lossen. Ook kijkt hij naar de lange termijn en maakt hij u alert om de klachten op tijd te herkennen.

Auk Sweens

AFGESTUDEERD IN 1990
BIG-NUMMER: n.v.t bij Oefentherapeut

Auk is bereikbaar op telefoonnummer: 0180-619 740

Specialisaties: Parkinson en Chronische Pijn, Ergonomische werkplek adviezen en Psychosomatische oefentherapie.

Auk is een veelzijdig Oefentherapeut, met een positieve instelling en oog voor het menselijk verhaal. Haar advies: laten we samen kijken naar uw mogelijkheden, en niet naar uw onmogelijkheden.

Simone de Jonge

Administratief medewerkster

Simone is als vrijwilligster een aantal ochtenden in de week aanwezig. Zij is vriendelijk en behulpzaam en kan uw eerste vragen beantwoorden en u bijvoorbeeld helpen met het inplannen van een afspraak.

Back To Top