Skip to content

Welkom bij Mens en Leven.

U bezoekt onze website waarschijnlijk omdat u pijn of andere lichamelijke klachten heeft. Klachten waarvan u vermoedt dat deze niet vanzelf weer zullen afnemen of verdwijnen.

“Kritiek is misschien niet aangenaam maar soms nodig. Het is hetzelfde als pijn in het lichaam. Het vraagt aandacht voor de ontwikkeling van een ongezonde toestand.”

Winston Churchill

Simpel gezegd: niet alle (pijn)klachten verdwijnen zomaar. Het kan zijn dat u een blessure heeft opgelopen door sport, intensieve arbeid of gewoon domme pech. U kunt een (chronische?) ziekte hebben waardoor u beperkingen of pijn hebt bij het bewegen. Er zijn veel verschillende redenen waarom het verstandig is om naar de fysiotherapeut te gaan.

Bij Mens en leven luisteren we, naar uw verhaal en naar wat u nodig denkt te hebben. U kent uw lichaam het beste. Ons betrokken en professionele team heeft de kennis om daarna uw klachten te behandelen. Om u te helpen zodat u zich weer fit(ter) en vrij voelt in uw dagelijks leven.

En de kritiek? Die laten we liefst achterwege. Wel zullen we u adviseren waar mogelijk, om herhaling hopelijk te voorkomen.

Het team van Mens en Leven bestaat uit zes therapeuten. Zij zijn enthousiast, betrokken, ijzersterk in hun vak en altijd bezig om zich professioneel te ontwikkelen. Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen specialisaties.

Alle therapeuten zijn BIG-geregistreerd, aangesloten bij het KNGF en opgenomen in het kwaliteitsregister.

 

Ishtar van de Ven

IN 1998 AFGESTUDEERD AAN DE HOGESCHOOL ROTTERDAM
BIG-NUMMER: 69048752904.

Werkzaam op de Binnenlandse baan 116 te Barendrecht

Specialisaties: Manuele therapie, Dry needling, medical taping.

Ishtar heeft een rustige en persoonlijke stijl: dicht bij de mens, betrokken en bemoedigend. Ze kan situaties goed analyseren en geeft duidelijke achtergrondinformatie.

Annemieke Verspoor

1983 AFGESTUDEERD FYSIOTHERAPIE AAN DE HOGESCHOOL ROTTERDAM
BIG-NUMMER: 79052928604.

Werkzaam op de Binnenlandse baan 116 te Barendrecht

Specialisaties: DAM-technieken, Medical taping, kaakfysiotherapie.

Anne-Mieke is energiek en enthousiast, en blijft altijd zoeken naar oplossingen. Daarbij komen haar oog voor detail, haar praktische instelling en haar vermogen om door te denken goed van pas.

Lenny de Snoo

1985 AFGESTUDEERD FYSIOTHERAPIE AAN DE HOGESCHOOL BREDA
BIG-NUMMER: 39035064404.

Werkzaam op de Binnenlandse baan 116 te Barendrecht

Specialisaties: Dry needling, DAM-technieken, Medical taping, Acupunctuur.

Lenny’s aanpak kenmerkt zich door haar grondigheid. Ze neemt de tijd voor iedere cliënt, om de persoonlijke situatie in kaart te brengen en uw klachten in een breder perspectief te plaatsen.

Daisy Rodenburg

Daisy Rodenburg 2021 afgestudeerd BIG nummer: 29929088304 Werkzaam op de Binnenlandse baan 116 te Barendrecht en ZML De Rank Daisy is een enthousiaste, energieke en positief ingestelde fysiotherapeute die zich vooral richt op surmenage klachten en orthopedie. Centraal staat wat voor u belangrijk is en doelgericht naar dat doel toe werken.

Annemijke Veen

2017 AFGESTUDEERD
BIG-NUMMER: 39923103504.

Specialisaties: MPPT Kinderfysiotherapeut I.O. & Fysiotherapeut.

Annemijke is empathisch en kan goed luisteren. Al vroeg in haar opleiding heeft zij zich gericht op het werken met kinderen met een beperking. Kleine verbeterstapjes ziet zij als een grote overwinning waar zij en de kinderen veel energie uit halen.

Ritsger Buijs

IN 2003 AFGESTUDEERD
BIG-NUMMER: 39060909704.

Werkzaam op de Zonnetrap, Pythagorasweg 11 te Rotterdam

Specialisatie: Kaak, hoofd, hals en nekklachten. Orofaciaal fysiotherapie.

Mijn focus ligt vooral op spiergerelateerde klachten. Door samen met u te kijken wat u belangrijk vindt, proberen wij samen de klachten op te lossen. Na het oplossen goed advies zodat het later kan worden voorkomen.

Auk Sweens

IN 1990 AFGESTUDEERD ALS OEFENTHERAPEUTE MENSENDIECK
BIG-NUMMER: 

Specialisaties: Parkinson en Chronische Pijn, Ergonomische werkplek adviezen, Psychosomatische oefentherapie.

Auk is een veelzijdig therapeut, met een positieve instelling en oog voor het menselijk verhaal. Haar advies: laten we samen kijken naar uw mogelijkheden, en niet naar uw onmogelijkheden.

Simone de Jonge

Administratief medewerkster

Simone is als vrijwilligster een aantal ochtenden in de week aanwezig. Zij is vriendelijk en behulpzaam en kan uw eerste vragen beantwoorden en u bijvoorbeeld helpen met het inplannen van een afspraak.

Back To Top